maanantai 5. tammikuuta 2009

Uutta Vuotta!

Odotan oikein innolla keskiviikkoa! Silloin alkaa tavallinen arki. Lapset kouluun ja muutenkin homma alkaa pyörimään. Näistä pyhistä on mennyt ihan vallan päivistä sekaisin!
Eilen oltiin mökkeilemässä anopin ja apen mökillä. Ihanaa oli kun oli lunta ja pakkasta. Lapset nauttivat ulkoilusta ja mäenlaskusta. Poika sai kyllä muutaman todellisen raivarin siellä, ettei taida mummu ja taata vähän aikaan kaipailla...
Eihän sille mitään lapsi itse voi kun ei aivan "normaali" ole. Tuntuu olevan muille hieman ymmärtämistä siinä vaikka kuinka yrität selittää asiaa. Onneksi oma äitini on ottanut asioista selvää ja osaa jo vähän suhtauta asiaan. Eikä se tietenkään oikeuta sellaiseen käytökseen lapsellakaan vaikkei ihan terve käyttäytymiseltään ole. No se siitä.
Viikonlopun aikana sain tehtyä itselleni kotisukat. Muille olin tehnyt joulua ennen sukkia paitsi itselleni. Ihan Novitan seitsemää veljestä ja harmaana.Plain and simple. Siinä minun mottoni. Olisin voinut jotain palmikkoa varteen laittaa tai päälle menemään, mutta halusin saada sukat mahdollisiman nopeasti valmiiksi ja kääyttöön. Nyt vielä kun osais laittaa tänne niitä kuvia niin hyvä olisi....
No niin tulihan se kuva sinne... Ei kylläkään kuvaa vielä sukista vaan heijastimista joita olen tehnyt syksyn aikana. Ohjeet osittain sovellettu ja osittain apinoitu joistakin blogeista. Muistaakseni Vilmalla ainakin oli tuollaisia omassa Blogissaan.

Ei kommentteja: