lauantai 7. helmikuuta 2009

Saamaton Sandra

Siis tyttären sukat eivät ota valmistuakseen, ei edes ensimmäinen ole valmis. Olo on ollut aikas väsynyt. Pää on täyttynyt tavarasta ajan saatossa ja nyt rupeaa tila loppumaan... Mutta nyt alkaa helpottamaan, edes pikkasen. Ja sukkaakin on jo neulottu tänäänkin. Resoria vaille valmis, siis ensimmäinen. Täytyy tsempata sen kanssa!
Kamerakin tuli jo huollosta. Alkaa tulee sellainen olo et mun on turha lähetellä noita elektroonisia laitteita yhtään mihinkään huoltoon. Eihän niissä ole koskaan kerran mitään vikaa ;). Siis kamerassa ei ollut mitään vikaa.... Ei se siis pura akkuja käytön aikana.... Että silleen. Alkaa tuntua siltä ettei niissä laitteissa ole koskaan mitään vikaa. Muistan jo lapsuudesta sen ettei mun sanomisia aina uskottu. Isä ei joskus uskonut että mun fillarissa ei toimi kaikki vaihteet. Eikä hän sitä myöskään myöntänyt myöhemminkään. (MINÄ TIEDÄN OLLEENI OIKEASSA! ;) )
Nyt viikonlopun viettoon. Imuri esiin ja pesukone pyörimään. Sitten iltapäivällä ravintolaan syömään perheen kanssa! Ja tietenkin illalla saunaan. Poika lupasi ottaa ankan ja sammakon mukaan.

Ei kommentteja: