tiistai 3. helmikuuta 2009

Kameratonta elämää

Jo otsikko sen kertoo. Vaikken ole mikään himo kuvaaja, mutta kun kamera lähti huoltoon niin jo sille olis todella paljon käyttöä! Ulkoa saisi ihania kuvia ja olisi noita käsitöitä mitä pitäisi kuvailla jne. Sama se kai on muidenkin asioiden kanssa. Jos jotain ei ole niin kyllä sitä silloin kaipaa todella....
Sitten käsitöihin. Tytär saa samanlaiset sukat kun itselleni kudoin. ( siis samalla metodilla tehdyt muuten erilaiset;) ) Kapearaitaiset ylipolvensukat, lankana vaaleanvihreä ja valkoinen Nalle-lanka. Kyllä on into kova kutomiseen kun ei ole viikkoon saanut otettua puikkoja käsiinsä (sen verran tuo sairastelu vei voimia minultakin). Ja sitten on tietenkin se toinen sivuoire, kun on pitkään kutomatta niin oikea ranne ja erityisesti etusormi alkaa vihottelemaan. Eikä asiaa auta ollenkaan se että tekee töitä tietokoneen ääressä. Mutta mitä sitä nyt ei harrastuksensa vuoksi kärsisi.

Sitten voisin napsaista tuolla muualla Blogeissa kiertävän kuvajutun tähän. Siis neljännen kansion neljäs kuva.



Kuva on otettu Ruissalon kasvititeteellisestä puutarhasta pari vuotta sitten. Mies oli juoksemassa Ruissalossa ja me lasten kanssa, ja heidän tätinsä, kävimme katsastamassa tuon Kasvitieteellisen puutarhan. Mä en itse ole kovin innostunut oikein mistään kasveista, mutta täytyy sanoa että paikka teki kyllä vaikutuksen.

Ei kommentteja: